9×13 is sinds haar oprichting onderdeel van Stichting Ensemble Klang. Deze stichting heeft officieel de ANBI (een algemeen nut beogende instelling) status , wat betekent dat liefhebbers die financieel een steentje bij willen dragen aan de stichting, of aan een specifiek project zoals 9×13, dit nu met een fijn belastingvoordeel kunnen doen. In het kort zoals het omschreven staat op de website van de belastingdienst:

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. 

Wilt u een bijdrage leveren? Maak dan uw bijdrage over naar   NL46 RABO 0111 4107 11, ten name van Stichting Ensemble Klang en vermeld bij uw donatie dat deze voor 9×13 is bestemd. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@9×13.nl. Wilt u meer weten over Stichting Ensemble Klang? Kijk dan op www.stichtingensembleklang.com.