Werk aan je podiumpresentatie met 9×13

Wil je met je vereniging eens echt goed aandacht besteden aan je podiumpresentatie? Ontdekken wat er allemaal mogelijk is en wat wel of niet werkt? Op nieuwe manieren kijken naar podiumgebruik en het contact met je publiek? 9×13 verzorgt interactieve workshops, waarbij hedendaagse muziek, op een uitdagende manier werken aan je podiumpresentatie en zelf muziektheater maken centraal staan.

Op maat gemaakt
De workshops worden in overleg met de vereniging ingevuld. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een workshop van een middag of een langer traject waarbij we aan een (korte) voorstelling of presentatie werken. Rode draad tijdens de verschillende workshopvormen zijn drie aspecten die de basis vormen voor je podiumpresentatie:

  • publieksgericht handelen
  • lichaamstaal & energie
  • visuele zeggingskracht

Een workshop van 9×13 kan uitstekend worden ingezet om een concert vorm te geven maar bijvoorbeeld ook erg goed werken als inspirerend intermezzo tijdens een studieweekend.

Neem contact op voor meer informatie
Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@9×13.nl! We bespreken dan wat je wensen zijn en op welke manier we een workshop voor jouw vereniging of orkest vorm kunnen geven.

Meer weten over podiumpresentatie?
Lees hier
het artikel dat 9×13 oprichter Anton van Houten schreef over podiumpresentatie voor de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO)Deelnemers over eerdere workshops van 9×13

Ik vond het erg leuk en heb genoten.  Geeft weer stof tot nadenken om te integreren in de ‘normale’ blaaswereld. Even out of the box.

De workshop liep soepel en het liet heel mooi zien hoe beweging de muziek kan versterken (en muziek de beweging).

Ik heb het geweldig leuk gevonden. Jullie enthousiasme heeft heel aanstekelijk gewerkt.