Neo-fanfare 9×13
/ Workshops
Workshops

Werk aan je podiumpresentatie met 9×13!

Wil je met je vereniging eens écht goed aandacht besteden aan je podiumpresentatie? Ontdekken wat er allemaal mogelijk is en wat wel of niet werkt? Op nieuwe manieren kijken naar podiumgebruik en het contact met je publiek? 9×13 verzorgt interactieve workshops, waarbij hedendaagse muziek, op een uitdagende manier werken aan je podiumpresentatie en zelf muziektheater maken centraal staan.

Op maat gemaakt

De workshops worden in overleg met jou als vereniging ingevuld. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een workshop van een middag of een langer traject waarbij we aan een (korte) voorstelling of presentatie werken.

Een workshop van 9×13 kan ook uitstekend worden ingezet om een concert vorm te geven of erg goed werken als inspirerend intermezzo tijdens een studieweekend.

Rode draad tijdens de verschillende workshopvormen zijn drie aspecten die de basis vormen voor je podiumpresentatie:

  • publieksgericht handelen
  • lichaamstaal & energie
  • visuele zeggingskracht

De voorstelling begint als je opkomt, gaat tussen de stukken door, totdat het podium weer leeg is. Alles wat je doet, wordt gezien.

9×13-oprichter Anton van Houten schreef een artikel over podiumpresentatie voor de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO)

Lees meer >

Neem contact op voor meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@9x13.nl! We bespreken dan wat je wensen zijn en op welke manier we een workshop voor jouw vereniging of orkest vorm kunnen geven.