Op naar Hongerige Wolf!

Foto: Rob Baas

maandag 10 juli 2017
Vorig jaar mochten we al op het fantastische Hongerige Wolf staan en we kunnen niet wachten om er dit weekend weer te spelen! Op vrijdagmiddag om 19.30 uur openen we het festival en ook de rest van het weekend zijn we er volop te vinden. Zien we je daar?

Bekijk onze speellijst

Foto’s optreden Festival Classique

Foto: Koen Veldman

dinsdag 27 juni 2017
Wauw, wat was het gaaf om weer op de boulevard van Scheveningen te mogen spelen tijdens Festival Classique! Een fotogeniek geheel, zo bleek, want we blijven mooie foto’s ontvangen! Bekijk de livefoto’s op onze Facebookpagina. Heb je ook foto’s gemaakt? Deel ze vooral met ons!

Op naar Hengelo!

Foto: Koos Schut

zaterdag 24 juni 2017
Vandaag Festival Classique, morgen Kunsten op Straat in Hengelo! We spelen om 13.30 uur op de Telgen en 15.15 uur op de Grote Markt in Hengelo. Zien we je daar?

Première Trance groot succes

Foto: Koos Schut

maandag 19 juni 2017
Met 28 graden op de thermometer was het gisteren een warme en daarmee drukke dag op de Scheveningse boulevard. Een prachtige dag voor de première van Trance dus. In totaal hebben we de voorstelling 3 keer uitgevoerd, met een hoop enthousiaste reacties van bezoekers. Volgende week zaterdag mogen we weer!

Nieuwsbrief: De première van Trance komt eraan!

Foto: Diana Beekvelt

woensdag 14 juni 2017
Nog een paar dagen en dan is het zo ver… de première van onze voorstelling Trance op zondag 18 juni! We zijn trots om de première, net als vorig jaar, tijdens Festival Classique te mogen spelen.

Onze voorstelling is onderdeel van Fringe, het programma van Festival Classique dat gratis toegankelijk is. Het vindt plaats op de Boulevard van Scheveningen en we voeren Trance 5 keer uit. Geen reden om ons te missen dus!

Lees de hele nieuwsbrief hier.

Optreden bij Podium Witteman

maandag 8 mei 2017
Gisteren speelden we als voorproefje op onze voorstelling Trance het stuk ‘A! La! Marcia!’, gecomponeerd door Marc Kaptijn, live bij Podium Witteman. “Georchestreerde chaos!”, aldus presentator Floris Kortie.

Zien we je deze zomer? Bekijk onze speellijst.

9×13 bij Podium Witteman

neo-fanfare-9x13-TRANCE-tutti-liggend-1920x823

donderdag 4 mei 2017
Aanstaande zondag verzorgen we een optreden bij Podium Witteman. Kijk zondag mee naar NPO2 tussen 18.10 en 19.10 uur voor een voorproefje van onze nieuwste voorstelling Trance!

Bekijk hier de speellijst van Trance

Bad ass try-out op Slide Factory

Try-out Trance

zondag 16 april 2017
Gisteren op de Wilhelminapier in Rotterdam was het zo ver: de try-out van Trance op festival Slide Factory! Een geweldige aftrap van ons aankomende festivalseizoen. Op 18 juni spelen we onze premiere tijdens het gratis toegankelijke Fringe-programma van Festival Classique. We hopen je daar te zien!

Bekijk hier de speellijst van Trance