Sluit je aan bij onze fanfare en word vriend van 9×13!

Als vriend van 9×13 draagt u met een klein bedrag per jaar bij aan de ontwikkeling van onze voorstellingen. Want hoewel we tot nu toe altijd financieel worden ondersteund door verschillende subsidieverstrekkers, er blijven altijd extra investeringen die we niet kunnen doen. Een cd uitbrengen met de muziek van de verschillende voorstellingen bijvoorbeeld. Of extra workshops en trainingen volgen die onze producties naar een nog hoger niveau tillen. Extra bijdragen van onze vrienden kunnen hierbij helpen!

Vriend worden betekent natuurlijk ook dat u zich op een net iets andere manier aan ons verbindt. Vrienden krijgen voor een hun jaarlijkse bijdrage bijvoorbeeld de kans om een try-out bij te wonen, we organiseren jaarlijks een vriendenborrel en er zijn meet & greets met de musici en het creatieve maakteam. En wanneer u zich als vriend aanmeldt ontvangt u ook nog eens ons mooie welkomstpakket!

U kunt kiezen uit drie vriendenpaketten:
Fanfarevriend | 45,- per jaar | Voor 1 persoon
Duo Fanfarevriend | 55,- per jaar | Voor twee personen
Fanfarelid | 35,- per jaar | P.P. voor leden van een fanfare, harmonie – of amateurorkest.

Hoe werkt het?
Wilt u vriend worden?
Stuur dan een mail naar vrienden@9×13.nl en geef hierbij van welk pakket u gebruik wilt maken. Wij nemen dan contact met u op om uw aanmelding in orde te maken.

Wilt u een losse financiële bijdrage leveren?
Wilt u meer bijdragen? Dat kan natuurlijk! Doordat 9×13 onder Stichting Ensemble Klang valt die over een culturele ANBI status beschikt, is een bijdrage doen extra aantrekkelijk! In het kort zoals het omschreven staat op de website van de belastingdienst:

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. 

Wilt een losse financiële bijdrage leveren, maak deze bijdrage over naar NL46 RABO 0111 4107 11, ten name van Stichting Ensemble Klang en vermeld bij uw donatie dat deze voor 9×13 is bestemd. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@9×13.nl. Wilt u meer weten over Stichting Ensemble Klang? Kijk dan op www.stichtingensembleklang.com.