Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nieuw Babylon

13 juli 2024 , 13:30 - 14:10

Persoonlijke ontwikkeling, inspiratieweekenden, vijfjarenplannen, kerncompetenties, core values, targets, mindset, Pomodoro,  SWOT,  WHY en purpose. Welkom in neoliberale tijden waar een bonte stoet van managementtermen ons dagelijks leven is binnengedrongen.

Langzaam verzuipen we in voortdurende pogingen een betere versie van onszelf te worden...

Burn-outs zijn onder de dertigers en veertigers doodgewoon geworden, twintigers verkeren in constante staat van paniek en kunnen de druk niet aan. Pubers proberen de verloren COVID-jaren goed te maken terwijl ze in de Tiktok jungle op zoek naar hun authentieke zelf zichzelf juist steeds meer kwijtraken.

Tijd voor een tegengeluid!

9x13 laat de teugels in deze voorstelling volledig vieren, en gaat op zoek naar de spelende mens. Op zoek naar het niets doen, lummelen, labbekakken en mijmeren. Dwalen, slenteren en dagdromen. Niet om er beter van te worden, maar gewoon, omdat het leuk is.
Dat zou genoeg moeten zijn, toch?

We bouwen een Nieuw Babylon waarin de creatieve mens centraal staat. Waar een fanfare het spelen lijkt te zijn verloren totdat de spelers zichzelf langzaam hervinden en uiteindelijk de kern raken van het mens zijn.

Ga met ons mee op deze reis en ervaar de beste nieuwe muziek in een theatraal jasje!

 

Gegevens

Datum:
13 juli
Tijd:
13:30 - 14:10
Tickets

Locatie

Festival Hongerige Wolf
Hongerige Wolf
Groningen + Google Maps