Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Onder NAP

18 juni 2023 , 11:30 - 12:30

Het Normaal Amsterdams Peil. Mogelijk nog Hollandser dan de fanfare.
Meer dan de helft van Nederland ligt onder zeeniveau, en dat vinden we heel normaal. Maar is het dat in deze tijd van smeltende ijskappen, stijgende zeespiegels en verwoestende rivieroverstromingen wel? Negeren we een grote roze zeeolifant en dreigen we letterlijk kopje onder te gaan….

In Onder NAP nemen de tien musici van 9×13 je op geheel eigen wijze mee in deze klimatologische tweestrijd.

Deze editie van Festival Classique vindt plaats in samenwerking met Festival Dag in de BrandingFestival

Over Festival Classique
Classique vindt plaats op het strand van Scheveningen en zet zich sinds 2006 in om te laten zien dat klassieke muziek een verrijking is voor iedereen. Festival Classique denkt buiten de gebaande paden en verwachtingspatronen van klassieke muziek, zonder aan de kwaliteit van de muziek af te doen. Daarom zijn de concertprogramma’s en -locaties vaak anders dan anders en met oog voor detail.
In de buitenlucht, midden op het strand, wordt het publiek verrast en uitgedaagd de muziek op een andere manier te beleven. Het festival biedt een podium aan professionele musici, muziekstudenten en aan amateurs uit de regio Den Haag.

Over Festival Dag in de Branding
Tijdens Festival Dag in de Branding laten de Haagse podia, het Residentie Orkest en diverse ensembles je kennismaken met de nieuwste muziek. Drie keer per jaar organiseren zij met elkaar een festival vol ontdekkingen op verschillende locaties in Den Haag. De makers van nu staan centraal. Ontmoet de componisten en praat na met de musici. Wat fascineert hen en hoe hoor je dat terug in het werk?

Gegevens

Datum:
18 juni 2023
Tijd:
11:30 - 12:30
Tickets