Dag Onder NAP, tijd voor een nieuwe voorstelling!

Na twee seizoenen Onder NAP is het tijd voor iets nieuws! Een nieuw thema en gloednieuwe muziek. Wel met dezelfde musici als afgelopen seizoen én gelukkig ook weer met regisseur David Geysen.

We willen er nog niet teveel over kwijt, er wordt nog hard gewerkt aan de inhoud, maar we kunnen wel al vertellen dat in de nieuwe 2024-voorstelling, die traditiegetrouw bij Festival Classique in première gaat, de creatieve, spelende mens centraal staat.

We duiken in een wereld vol persoonlijke ontwikkeldoelen, inspiratieweekends, overvolle to-do lijstjes en doorgeslagen agenda-efficiëntisme. Een dagelijks leven dat meer en meer wordt overgenomen door concepten uit de (neo-liberale) bedrijfswereld.

Hoogste tijd om ons daar eens tegen af te zetten en een theateraal tegengeluid te laten horen! Dat doen we met nieuwe werken en arrangementen van onder andere Anna Appleby, Ruby Fulton, Oscar Bettison en John de Simone.

De komende maanden zullen we hier, in onze nieuwsbrief en via onze social media meer delen over onze nieuwe voorstelling. Zorg dus dat je ons volgt op facebook en / of Instagram en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws